duminică, 13 mai 2018

Castelul și Cetatea Senftenberg-din Germania localitate la granita cu Polonia


Muzeul Regional al vechiului oraș Calau s-a mutat în Castelul Senftenberg în 1913.
În acest moment, dar sub un alt nume, funcționează până în prezent. Cele mai vechi exponate de la început au inclus o scoopă de cupru pentru cereale din 1696, probabil cea mai frumoasă de acest gen. Acest tip de comoară se găsește numai în colecții foarte vechi. Aproape 300 de ani, a fost depozitat în primărie ca o "măsură de model". Cu ajutorul ei, gardianul și consilierii au verificat scuturile folosite de traficanți pentru a preveni frauda și a rezolva disputele. Tot in acest muzeu sunt: o stemă veche cu o poartă deschisă și stema Electoratului Saxoniei, la care a aparținut Senftenberg la acel moment si alte steme regionale.

La subsol  în pivnița palatului de acum 80 de ani, putem vedea cum a fost extras cărbune brun acum 150 de ani.






Cetatea Senftenberg este succesoarea castelului medieval. Aceste fortificații până în 1815 au servit sasilor pentru a proteja Dresda. În palatul renascentist situat central, vizitatorii pot merge într-o călătorie prin istoria seculară a regiunii Lusatia. La intrare un tun . Această expoziție cuprinde peisaje ale vieții private, a locuintelor, mobilierului din camere si bucatarie,









Stai la biroul directorului si vezi inregistratrile istorice situatia miniera in fiecare zi.
 In galeria de stiinta poti vedea istoria energiei aratate in umoristic. Va invitam sa vizitati turnul cu magazinul de praf de pusca. In aceasta unica fortificatie expozitia explica de ce senftenberg a fost localitate de granite aici a fost ridicat un palat in timpul renasterii si fortificatie puternica. Istoria regiunii prin exponatele sale expuse arata istoria regiunii in care aflam mult despre senftenberg locul unde se intalnesc tradiitiile din lausatia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu