joi, 5 martie 2015

Expoziţia „Promisiuni de primăvară”, al artistului plastic Oana Bedrulea la City Gallery, Botoşanii .



Pe data de 2 martie 2015  la ora 16:30, la City Gallery Botoşani a avut loc  vernisajul expoziţiei „Promisiuni de primăvară”, de artistul plastic Oana Bedrulea. 
 La eveniment au participat oameni de cultură botoşăneni, şi fostul primar al municipiului Botoşani. Florin Egner,
În cadrul expoziţiei  sunt expuse lucrări în ulei pe pânză. Prezentarea expoziţiei a fost făcută de artistul botoşănean Corneliu Dumitriu, proprietarul galeriei, şi de muzeograful Ana Florescu. „Despre Oana Bedrulea, pe care am cunoscut-o pe calea mijloacelor online, pot să vă spun că este cu totul şi cu totul de-a casei în ceea ce priveşte artele plastice. Este un om foarte activ, care a venit să ne încânte cu promisiuni de primăvară, dar şi cu coloritul florilor”, a declarat Ana Florescu.
La sfârşitul vernisajului, artista originară din judeţul Suceava le-a mulţumit tuturor celor prezenţi şi a spus că,  ajunge prima dată la Botoşani cu o expoziţie.
Născută în noiembrie 1989, Oana Bedrulea a absolvit Facultatea de Arte Plastice, Decorative şi Design de la Universitatea de Arte din Iaşi, dar şi un masterat în cadrul aceleiaşi instituţii. Prima sa expoziţie personală a fost vernisată în 2006, la Gura Humorului, şi a fost organizată sub formă de atelier. De-a lungul timpului a mai participat la expoziţii colective, dar a avut şi expoziţii personale, atât în ţară, cât şi în Cehia şi Italia. În afara pasiunii pentru arte, artista le predă pictură copiilor şi se implică în acţiuni de voluntariat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu