marți, 3 septembrie 2013

Cel mai mare concurs „Miss North Beauty 2013” a avut loc la Uvertura Mall, sâmbătă, 31 august,2013


.     Uvertura Mall singura dezvoltare de retail de tip mall , este situata chiar în centrul oraşului Botoşani, ocupănd o suprafaţă totală de 32,000 mp, distribuiţe pe 6 niveluri, demisol, parter şi 4 etaje, incluzând şi o parcare supra-etajată, cu peste 270 de locuri. 
       Deschiderea oficială a centrului comercial a avut loc pe data de 29 martie 2013, avand un grad de inchiriere de 91%. 
     Mall-ul are un mix de peste 80 de retaileri de prestigiu din domeniile fashion, divertisment şi servicii inclusiv un cinematograf multiplex. 
       Printre retailerii de fashion care au inchiriat spatii se numara H&M, cu primul magazin din Botosani, cu o suprafata de 1.575 mp, care se extinde pe doua etaje, Kenvelo, Lee Cooper, Go Sport, Steilmann, retailerul pentru copii Noriel. 
      Mall-ul dispune de asemenea de o zona complexa de divertisment ce cuprinde restaurante, cafenele, bowling. 
         Uvertura Mall Botoşani găzduieşte primul Multiplex digital din regiune, avand 5 sali de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care 3 sali cu sistem digital de proiectie 3D.


.

Cel mai mare concurs 
Miss North Beauty 2013” a avut loc la Uvertura Mall, sâmbătă, 31 august, de la orele 18:00.”. 
Concursul de miss a adunat cele mai frumoase participante din Moldova, reprezentante din Bacău, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ şi Botoşani. Juriul a fost exigent: Bogdan Vlădău - „Burlacul”, C. Liviu Sorinel – reprezentant Miss TV România, Dumitru Matei – reprezentant Opium Club, Manuela Stanciu – model în Italia, la Milano şi Tudor Tocilă – reprezentant Uvertura Mall.
  Pe scena Festivalului au urcat, in seara zilei de vineri, 12 aspirante la titlul de Miss Summer Fest 2013, tinerele defiland pe scena in trei tinute, de zi, de sport si tinuta de seara. In fata publicului format, in majoritate, din tineri si copii, urcat de scena: Ioana Ichim, Georgiana Irimescu, Madalina Buliga, Georgiana Strambu, Iustina Dumbraveanu, Lavinia Bejenariu, Ioana Secu, Oana Stefanache, Olga Posteuca, Georgiana Negrut, Madalina Acatrinei si Diana Apetroae
     Premiile, pe lângă cele în bani, au fost acordat pe măsura evenimentului: şedinţe foto şi prezentări la Bucureşti, bijuterii, tabără de pregătire la mare oferită de Miss TV România.            Spectacolul oferit de frumoasele participante a fost completat de cunoscutul interpret Mirel Manea. Invitaţi speciali Mr. J Sax (saxofon) şi DJ Lylla
     
    Titlul Miss North Beauty 2013, locul I ravnit de toate cele 12 concurente i-a revenit insa, ,Elena Emanuela Viziteu, premiată de Atlantis Gold. 
Pe celelalte doua locuri au ajuns in urma deciziei juriului, 
Ramona Chihaia Miss North Beauty 2013 (locul II)  premiată de Bella Napoli si Analisa Ciurciun Miss North Beauty 2013 (locul III) premiată de la Strada
 Toate trei au primit premii in bani si vauchere.
Miss  popularitate Vertigo , Adelina Tihulca- premiată de Vertigo
Miss Opium Club 2013- Emilia Tihulcă- premiată de Opium Club
Miss Tex Club 2013-Done Alexandra-premiată de Tex Club sl Texi Medical
Miss Tv Supermodel Moldova- Diana Babii-premiată de City SLOT

2 comentarii: