sâmbătă, 17 noiembrie 2012

”Atelierul de lectura” la Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botosani.

Asociatia culturală ,,Vis de Artist” a organizat sâmbătă, 17 noiembrie, ”Atelierul de lectura” la Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botosani. Destinată elevilor si studentilor, actiunea a fost integrată in cadrul Programului cultural-artistic-educativ ”Intâlnirea de astăzi”, editia XXX, avându-l ca invitat special pe domnul Traian Apetrei, directorul Teatrului ”Mihai Eminescu”. Jurnalist cu experientă in domeniul cultural, Traian Apetrei a impărtăsit tinerilor dornici de a comunica artistic, de această dată pătrunzând in sfera literară, câteva notiuni esentiale care să-i ajute să scrie un text, ce ar putea fi publicat. Tema de astăzi a fost ”Toamna” si i-a ispitit pe cei prezenti, cu vârste de la 8 la 18 ani, să astearnă pe hârtie gândurile lor referitoare la acest anotimp, parte dintre acestea putând fi citite pe site-ul online al Asociatiei culturale Vis de Artist 
- http://www.wix.com/visdeartist/visdeartist.

Intrucât organizatorii isi propun să promoveze tinerii talentati, dar să le si ofere o educatie in acest sens, o următoare intâlnire va avea loc in februarie-martie 2013, până atunci toti tinerii fiind provocati să scrie pe noua tema: SPECTATORUL. 
Articolele se pot trimite pe adresa de email a Asociatiei 
- visdeartist@yahoo.com. 
 Asociatia culturală ,,Vis de Artist” incurajează tinerii să se exprime artistic, in diferite moduri. Cei mai talentati sunt promovati in manifestările organizate de acest ONG, iar articolele cele mai interesante vor fi publicate in revista online "Vis de Artist" si/sau in revista "Momentum", ISSN 2285-3421. Participarile la "Atelierul de lectură" sunt cu intrare libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu