miercuri, 29 august 2012

3 descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vietii noastre

     
3 descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vietii noastre

- Noi gândim incontinuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.
Iar toate aceste gânduri ale noastre produc consecinte, pentru ca fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm in Univers si nu doar in directia dorită, ci in toate directiile.

Energia emisă de gândurile noastre isi caută apoi, in drumul ei, o alta energie cu care sa vibreze la unison, dupa principiul „ceea ce se aseamana se aduna”.

Fiecare gand, indiferent ca este bun sau rau, declanseaza un proces de rezonanta. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gandurilor noastre va fi atras automat in viata noastra.

Gândurile tale secrete, felul in care ii judeci pe ceilalti, vorbăria interminabilă a mintii – totul formeaza un fel de intentie.

Asadar, prin gândurile noastre, noi emitem permanent energie către exterior, fapt care influentează intr-o mare măsura ceea ce atragem in viata noastră. De aceea, o scanare atentă a propriilor gânduri, mai ales a celor despre noi insine, ne ajută sa conştentizăm ce anume avem de schimbat. Ştiti ce este minunat aici? Faptul că stă in puterea noastră să ne alegem gândurile. Precum la un televizor, putem comuta pe diferite programe, iar dacă v-ati săturat de emisiunea „Sunt un prost. Nu fac nimic cum trebuie”, apăsati butonul si alegeti „Dragostea lui Dumnezeu mă inconjoară si mă sustine in fiecare clipa a vietii”. Veti simti diferenţa.

1 În crearea realitătii noastre, nu doar gândul este „implicat”. Mai este si altceva…

Până nu demult, oamenii de stiintă au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior si ca cel mai puternic emitător energetic din corpul nostru ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice.
Dar trupul nostru dispune de un emitator si mai puternic – INIMA – care generează un câmp electric mult mai mare decât cel al creierului. Aceasta este una dintre cele importante descoperiri ale secolului XX: faptul că inima omenească are un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge in corpul uman.

Responsabil pentru aceasta descoperire este Institutul de Cardiologie din California care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Astfel s-a descoperit faptul că acest organ uman este inzestrat cu ceea ce numim „inteligenta inimii” si ca influentele acesteia sunt foarte profunde pentru noi.

Măsuratorile realizate au arătat că inima generază un câmp electric care se extinde cu mult in afara corpului nostru. Acest câmp electric are o anumită formă, arătând ca un inel lat imprejurul trupului, cu o raza de aproximativ 2-3 metri.

Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interactionează atât cu trupul, cât si cu mediul exterior prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inima are influenta la multi kilometri in afara corpului nostru, pornind de la locatia fizică a inimii.
Cum poate inima să facă aceasta? În ce fel comunica ea? Cum sunt transmise informatiile?

În primul rand prin EMOŢII.

Ştiinta ne spune că atunci când simtim o emotie, ea este transpusă in energii electrice si magnetice corespunzatoare, care interactionează cu celulele corpului nostru si cu atomii lumii inconjuratoare pentru a produce acele efecte formidabile de care vorbesc toate traditiile spirituale autentice. Ele stiu cum să orienteze atentia aspirantului către inima, pe când noi o orientam către ratiune, creând astfel o societate foarte mentală, bazată doar pe logică.

Alte studii asupra inimii au aratat ca aceste campuri electromagnetice generate de inimă au si o altă cauza la fel de importantă si anume CONVINGERILE noastre, toate acele lucruri pe care le credem cu tarie si in jurul carora ne modelam vietile.

Deci nu numai emotiile noastre sunt emise in afară, ci mai ales convingerile noastre . Iar inima este un fel de interfata care transformă toate emotiile si convingerile noastre in energii electromagnetice.

Deci prin sentimentele noastre, prin iubire, iertare, compasiune, dar si prin manie, ura, suparare, noi putem produce modificari atat in trupul nostru, cat si la multi kilometri in afara noastra.

Tragând linie, este bine să retinem urmatorul aspect: deşi creierul emite si el câmpuri electromagnetice, oamenii de stiintă au arătat că undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5.000 de ori mai puternice decat cele generate de creier.

Astfel se explică de ce vindecarea se obtine mai repede printr-o sustinere afectivă decat doar printr-un proces de gândire, pentru că noi emitem mai multă energie prin intermediul inimii decât prin intermediul creierului.

2. ADN-ul uman are o influentă directa asupra lumii inconjuratoare

Exista incă o descoperire stiintifică importantă care ne arată cum influentăm realitatea in care trăim.
Ştim, teoretic, că totul este interconectat si in mod tainic interdependent. Dar să vedem cum se traduce aceasta lege, la nivelul micro-universului nostru.

Studiile de laborator au aratat ca ADN-ul uman influenteaza direct substanta din care sunt formati atomii, adica niste particule micute de lumina, numite fotoni.

Fizicianul rus Vladimir Poponin a realizat niste experimente faimoase la inceputul anilor ’90. El a pus intr-o eprubetă inchisa ADN uman si fotoni, dorind să afle ce influenta are ADN-ul uman asupra fotonilor. Dintr-una dintre eprubete s-a extras tot aerul, pentru a obtine “vid” (vidul este un termen care induce in eroare, deoarece el nu este un spatiu gol, ci este plin de informatii si energie). Într-un astfel de spatiu există fotoni care pot fi măsurati destul de exact cu unele aparate specifice.

În experimentul lui Poponin, acesti fotoni s-au distribuit, asa cum era de asteptat, in mod dezordonat, fara sa respecte o anumita ordine.

Apoi a fost introdus ADN uman in aceasta eprubeta vidată. Şi acum s-a produs un lucru foarte surprinzator.ADN-ul uman avea o influentă directă asupra fotonilor: printr-o fortă misterioasă, el ordona fotonii in forme regulate.
Acest aspect este foarte, foarte profund, deoarece arată ca substanta din care suntem creati, adica ADN-ul, are o influentă directă asupra particulelor din care este creată lumea inconjuratoare, adică fotonii atomilor. Este prima dată când stiinta occidentală a demonstrat ceea ce traditiile spirituale străvechi au spus cu mult timp in urmă: suntem parte integrantă din această lume si o influentăm in permanentă.

Iar experimentul nu se opreste aici… Cand ADN-ul uman a fost extras din eprubeta, fotonii s-au comportat ca si cum ADN-ul era inca prezent acolo. Şi-au pastrat pozitia lor ordonata. Fotonii si ADN-ul uman inca mai pastrau legatura, desi fusesera separati fizic. Parea ca un anume camp subtil inca le tinea conectate.

Concluzia experimentului lui Poponin a fost aceea ca exista un camp cuantic care ne uneste cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Prin intermediul acestui camp, suntem mereu in legatura cu toti si cu toate, fie ca suntem constienti sau nu de aceasta.

3.ADN-ul uman este influentat, la randul sau, de sentimente

Senimentele umane care izvorasc din inima, avand in spate convingerile noastre puternice, modifica efectiv forma ADN-ului, iar acesta influenteaza atomii, dupa cum am vazut.

S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane in cate o eprubeta. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice campuri emotionale. Pentru aceasta, subiectii experimentului au folosit diferite tehnici emotionale si spirituale.

S-a observat un lucru care, protrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit sa se petreaca. În timp ce participantul emitea un camp emotional puternic, au putut fi masurate reactii electrice la nivelul ADN-ului. Persoanele care au participat la acest test puteau influenta molecula de ADN din eprubeta doar prin intermediul emotiilor lor puternice.

Cand subiectii experimentului emiteau stari de iubire, recunostinta, molecula de ADN se dilata, lanturile ADN-ului se deschideau, se mareau.

Cand subiectii respectivi traiau stari de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micsora si bloca astfel multe din codurile sale, raspunzand emotiilor negative printr-o evidenta contractie.

S-a observat astfel, in mod empiric, cum emotiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN, precum si ordonarea acesteia in celule.

Mai mult chiar, oamenii de stiintă au remarcat că aceasta blocare a codurilor ADN putea fi anulată de indată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunostintă, iubire si fericire.



Concluzia?

Gandurile si sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifica in mod direct materia din care este structurata lumea.

Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi, de exemplu, compasiune, iertare, dragoste, dar si stări negative, ca de exemplu manie ura, supărare, gelozie, noi influentăm direct structura ADN-ului nostru, iar aceste modificări se propaga in trupul nostru, cât si in afara noastră pe distante extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic, influentând tot ceea ce există in aceasta lume.

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu